Alsafix
Expansion of the warehouse

Share :

Facebook LinkedIn

Expansion of the warehouse

30.08.2021

With our constant growth we always end up feeling cramped. The construction work that started at the end of last year has been completed and we have been able to take possession of the new 2500 m² storage hall. In addition to the increase in stock, this investment of about 3 million euros has enabled us to split up the reception and dispatch of goods, thus profoundly modifying our logistical organization and enabling us to be even more efficient.

The outside parking lot has also been modified and enlarged with some 30 additional spaces. A special visitor parking area was created as well as a waiting area for trucks. A new direction of traffic was also put in place in order to better manage the flow of traffic. The entrance is now through the gate on the left (extension side).

Back to the article list